Skidresor med Snöresor.com

Tips om vart du kan åka på din nästa skidresa. Länder, orter och resereportage.

Skidorter!

Dags att välja nästa skidort för din nästa resa. Den information vi har om olika skidorter försöker täcka in många olika intressen, beroende på vad du själv gillar. Åka pist, åka offpist eller om det är aktiviteter som inte har något alls med skidåkningen att göra.

Skidorter Alperna

Courmayeur

Åk till Courmayeur och njut av ospårat puder i skogen eller på Toula-glaciären vid Punta Helbronner. Eller bara njut av pisterna och avrunda på någon av stans prisvärda restauranger.

Tignes

Tignes bjuder på skidåkning på hög höjd i Franska Alperna. Ett stort system som är ihopbyggt med Val d’Isere och därmed bjuder på mycket varierad åkning både i pisten och offpist.

Val d'Isere

Val d’Isere har de exklusivare utbudet om man ska jämföra med Tignes. Den höga höjden gör att det är snösäkert. Det finns mängder av aktiviteter både på skidorna och vid sidan av åkningen.

Skidorter Sverige

Vemdalen

Välj mellan Vemdalsskalet, Björnrike eller Klövsjö. Ett liftkort för alla tre liftsystemen i Vemdalen. Bra familjeåkning på alla tre fjällen och lite extra krydda i Klövsjö, skidåkarnas Vemdalen.

Ramundberget

Skidorten Ramundberget ingår i Funäsfjällen där man kan åka i sex system på samma liftkort. Familjeåkning, offpist, heliskiing, längdåkning, längdåkning och mycket mer.

Sälen

Den absoluta familjeklassikern bland de svenska fjällen. Sälen har allt för barnen. Från de allra minsta till de största. Massor av aktiviteter som håller barn och vuxna sysselsatta både i och utanför backen.